Özlü İlkokulu

Vizyon: Cumhuriyet’in temel kazanımları ve Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda öğretmen ve sivil toplum örgütleriyle en uyumlu; eğitim öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar çizgisinde; modern teknolojinin eğitimde kullanılabilecek tüm araç ve gereçleri ile donatılmış; bulunduğumuz ildeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, seçkin ve en iyi okul olmaktır.

Misyon: Bizler, Cumhuriyet’in temel değerleri ve milli eğitim sisteminin ilkeleri doğrultusunda; milli birlik ve bütünlük içinde ekonomik, sosyal, kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması için, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek, araştırmalar yaparak okulumuzun verimliliğinin arttırılması  ve gelişmesini sağlamak için varız.

Başarılar: 2021/2022 Köy Okulları Arası Bilgi Yarışması Birinciliği

Yabancı Dil: ingilizce
Lojman: 1 - 8 Daireli ve Kaloriferli, kullanılmıyor.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ozluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÖZLÜ KÖYÜ FATİH MEVKİİ NEVZAT AYAZ KÜME EVLERİ ÖZLÜ ILKOKULU BLOK NO: 8 ORTA / ÇANKIRI

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım Okulumuza Ulaşım Öğretmenlerimizin Kendi İmkanları İle Sağlanmakatadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 86 Km, İlçe Merkezine 16 Km Uzaklıkta